GPS lokátor pre deti

4. máj 2024

Ktorý je najlepší? (Okrem apple)

thirstymonk
4. máj 2024

Pripajam sa, tiez nieco podobne zhanam

egonsk
4. máj 2024

v android mobile po instalacii niektorych appiek ho vies lokalizovat, ale zere to baterku ked stale je zapnute gps.

thirstymonk
5. máj 2024

@egonsk ni ale musi mat aj dieta android mobil ne?

egonsk
5. máj 2024

@thirstymonk no ved to dieta musi mat taky telefon a s pausalom kde ma aspon pomaly internet samozrejme. Rovnako aj cierne krabicky (gps lokatory) bez SIMky su nepouzitelne, pricom si este treba dat pozor, aby to boli aj skutocne GPS a nie iba pseudo (tie reportuju polohu nie z GPS satelitov, ale z informacie BTS stanic telko operatora), ktorymi je za par eur zaplaveny cely aliexpres.

autor
6. máj 2024

@egonsk ja som myslela skôr taký mini lokalizator na krk alebo do vrecka ktory sa da sledovat cez môj android (keďže mala ma 3r a žijeme v zahraničí a stratila sa raz v obchode na asi len 3 minúty no stačilo mi) tak hľadám niečo také jednoduché len

egonsk
6. máj 2024

tak to je to, co som napisal ako cierna krabicka.
Ak ale len chces nieco co ta upozorni, ze je mimo napr. 10m dosahu, tak to su bluetooth lokalizatory, ktore niekto pouziva na kluce - nevies sice lokalitu presne urcit, ale ze je v dosahu budes vediet a mozes rychlo hladat.

autor
6. máj 2024

@egonsk ďakujem a odporučil by si aj niečo konkrétne?

egonsk
6. máj 2024

zial v tomto ti nepomozem, je ich na trhu kopec a asi by som sa sustredil na tvojom mieste na zakladne veci ako dosah, vydrz baterky, kompatibilita a pripadne moznost prepipania, alebo zvukovej spravy. Cize ak budes hladat, posles signal na pipanie, alebo samo to zacne pipat ked zmizne z dosahu.

autor
7. máj 2024

@egonsk dakujem aj tak🙂